SKULLE MEDLEMSKAP I LOGEN MÄLARDROTTNINGEN KUNNA VARA NÅGOT FÖR DIG?

Stämmer något av nedanstående påståenden in på dig?

Du:
•         trivs tillsammans med andra
•         är aktiv
•         tror på kvinnors och mäns lika rättigheter
•         tror på samverkan mellan människor
•         tror på samvaro över åldersgränser
•         har släkt och vänner i Amerika. Ej obligatoriskt
•         har bott i Amerika. Ej obligatoriskt

Om du känner att ovanstående stämmer in på dig kommer du att ha stor glädje av att bli medlem i Logen Mälardrottningen. 

Kontakter

Är du intresserad? Kontakta följande för ansökan om medlemskap. 

Ordförande
Pia Norrman

Protokollssekreterare
Birgitta Sjöberg Eriksson


Email adress: malardrottningen563@gmail.com

Vem kan bli medlem?

Vasa Orden av Amerika är en politiskt och religiöst fristående organisation. Vasa Orden av Amerika är öppen för alla oberoende av nationalitet. Vid inval av medlemmar fäster logen inget avseende vid samhällsställning. Om man icke är av nordiskt ursprung, bör man vara engagerad i främjandet  och framåtskridandet vad gäller svenskt och nordiskt arv och kultur. Du rekommenderas oftast in i en lokalloge av någon som redan är medlem. Du bör ha fyllt 14 år för att bli medlem.

Har Ditt intresse väckts, tag gärna kontakt med någon som du vet är medlem eller någon av kontaktpersonerna. Du får då svar på eventuella frågor och även hjälp med ansökan om medlemskap.

Vad innebär medlemskap?

Du blir invigd i Vasa Orden av Amerika som är en svensk-amerikansk vänskaps- och kulturorganisation som är etablerad på båda sidor om Atlanten. Den har omkring 22 000 medlemmar fördelade på c:a 240 loger i USA, Canada, och Sverige och är därmed den största organisationen i sitt slag. Vasa Orden av Amerika är en helt opolitisk organisation med lika rättigheter för kvinnor och män oavsett religion.

Som medlem i Vasa Orden av Amerika får du oändlig tillgång till diverse kulturaktiviteter som sträcker sig både inom Sverige och utomlands.
Vi anordnar gruppresor till flera länder med olika teman. Bla vinresor till mellan och sydeuropa. Teater och musikalresor till våra nordiska grannländer mm. Det anordnas varje månad utom sommarmånaderna olika aktiviteter inom Stockholm med omnejd. Sveriges nationaldag firar vi på Skansen i goda vänners lag. Det finns aktiviteter för alla åldrar och det är bara fantasin som sätter gränser.

hur blir jag medlem?

Du kan bli medlem genom att fylla i formuläret på sidan KONTAKT och skriva i meddelanderutan, Vill bli medlem. Därefter kommer någon från Logen Mälardrottningen nr 563 att kontakta dig. Du är välkommen in med din ansökan. Du kan även skicka ett mail till adressen ovan.
ÄDELMOD - SANNING - ENIGHET